27 Mart 2012

This Means War

CIA'in arkadaştan öte kardeş olan iki ajanı aynı kadına aşık olsa, ajanlar hem çok yakışıklı hem de çok yetenekli olsa, kadın kimi seçer? Filmin başında ajanlar en yakışıklı halleriyle rol keserken Burcu'yla iddiaya girdik. Ben oyumu uzun boylu mavi gözlü çapkın ajandan yana kullandım, o da duygusal düşünceli romantik prensten.
Lauren (Reese Witherspoon), aşktan yana kara talihinden yakınırken, bir internet sitesinde randevulaştığı turist rehberiyle (aslında ajan ama bilirsiniz CIA bu, öyle herkese her yerde ajanım diyemezler) tanışır. Aynı gün DVD seçerken diğer ajanla karşılaşır. Film bu ya ajanların ikisi de kızdan çok hoşlanır ve kız kimi seçerse diğeri aradan çekilmeyi kabul eder. Konu size enteresan gelmese de gülüp eğleneceğinizi garanti ediyorum. Ajanlar öyle jestler yapıyorlar ki, kızın kimi seçeceğiyle ilgili tahminleriniz sürekli değişiyor. 
 Bu aralar o kadar çok makale okuyup o kadar çok rapor yazıp ödev yapıyorum ki, artık bir filmi izlerken bile  filmin konusu, önemi ve teorik çerçevesini görmek ister olmuşum. Burda benimsenen kuramsal yaklaşım da her zaman ki gibi. (İiiyyygg nolmuş bana böyle:D)  Yani esas kız, her zaman çapkın iflah olmaz deli dolu ve sürprizler yapan tarafı seçiyor. Kızlardaki bu serserilere aşık olup onları yola getirme azmine hayran olmamak elde değil. Sanmayın ki romantik sessiz sakin tipler kadınlar konusunda daha şanslı.

1 yorum (+add yours?)

Hannah dedi ki...

hahahah çok güzel olmuş film yorumun. Ama biliyorsun ki gerçek hayatta kesinlikle benimkini seçerdik :D ayrıca ikisininde ajan olmadığını düşünürsen çok sıradan tipler, ama ikisi de ajansa ikisine de aşık olabilirim. kadın tercihini bunu bilmeden yaptı ya helal :D

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

Etiketler